DN: Argentum arrangerte mangfoldskonferanse

24. februar 2019: Dagens Næringsliv skrev om at Argentum arrangerte konferanse om hvordan vi kan få flere kvinner inn i tidligsfase- og finansmiljøet, i Bergen 7. februar. Friskus-gründer Sigrid Nedkvitne er blant få som har fått med mange kvinnelige investorer i sitt selskap, og ble sammen med Joachim Høegh-Krohn intervjuet i saken.

I følge Joachim Høegh-Krohn må bransjen raskt begynne å gjøre ord om til handling:

– Hvis vi ikke tenker på mangfold, går vi glipp av de beste hodene. Her har finansbransjen ikke fulgt med i timen, og mange dyktige kvinner har gått andre steder. De som begynner å ta dette på alvor vil overleve og være med på å gi bransjen et løft. De andre, dinosaurene, vil havne på museum, sier han.

Du kan lese hele saken i DN her (saken er bak betalingsmur).