Argentum søker Associate til vår finansavdeling

Selskapet er i kontinuerlig vekst og til vår finansavdeling i Bergen søker vi nå en Associate:

Arbeidsoppgaver:

 • Regnskap for selskapets investeringsstrukturer
 • Likviditetsoppfølging, internkontroll m.m.
 • Løpende oppfølging knyttet til investeringer, antihvitvasking og skatteregler
 • Videreutvikle effektive rapporteringsrutiner- og systemer
 • Oppgaver knyttet til avdelingens øvrige ansvarsområder

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Økonomisk utdannelse, minimum bachelorgrad i økonomi/regnskap med sterke akademiske resultater
 • 1-2 års erfaring fra regnskap eller annen relevant bransje er en fordel, men nyutdannede kan også gjerne søke
 • God kjennskap til Excel
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Ønskede personlige egenskaper:

 • Strukturert og nøyaktig
 • Evne til å utvise initiativ
 • Må kunne arbeide selvstendig og i team

Øvrig informasjon:

Vi kan tilby et utviklende, dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver til konkurransedyktige betingelser. Vi vil gjerne ha en god kjønnsbalanse i Argentum og oppfordrer både kvinner og menn til å søke.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Controller Ragnhild Ingebrigtsen, tlf. 480 09 523 eller per epost rsi@argentum.no eller Senior Associate Nina Strømme Andersen, tlf. 988 67 012 eller per epost nsa@argentum.no.

Søknadsfrist: 20.03.2019

Kortfattet søknad og CV med tilhørende karakterutskrifter sendes Anita Rusten, på e-post stilling@argentum.no.

Om arbeidsgiveren

Argentum er statens investeringsfond for investeringer i aktive eierfond, ofte kalt private equity-fond. Aktive eierfond tar en aktiv rolle i selskapets utvikling og tilfører selskapene kapital, kunnskap og nettverk. Argentum har investert over 13 milliarder kroner i over 100 fond og over 700 selskaper. Selskapet tilbyr også investeringsprogrammer for private investorer, noe som bidrar til å tilføre mer risikokapital til markedet. Argentum har som ambisjon å være et internasjonalt ledende kompetansehus for små og middels store bedrifter. Siden oppstart har selskapet hatt en gjennomsnittlig årlig avkastning på 15,2% prosent. Argentum har 25 ansatte og kontorer i Bergen og Oslo.