Stolt festivalpartner for Festspillene 2019

Argentum fortsetter samarbeidet med Festspillene i Bergen og er for andre år på rad stolt festivalpartner.

Gjennom årene har Festspillene i Bergen etablert seg som et senter for den nordeuropeiske kunstscenen, kjent for urfremførelser og nye produksjoner innen musikk, opera, teater og dans. Fra 22. mai til 5. juni byr Festspillene på over 400 arrangement på over 70 scener, inne og ute i byrommet i Bergen.

Argentum inviterer til forestilling
Som festivalpartner får Argentum muligheten til å invitere venner og bekjente av Argentum til teaterforestillingen Den innbilt syke, torsdag 23. mai. Den innbilt syke er en tøylesløs satire om piller, tarmskylling og diagnosehysteri, med Mikael Persbrandt i en av hovedrollene. Før konserten er våre gjester velkomne til en hyggelig sammenkomst med mat og mingling på Hotel Norge.

Ønsker du å delta? Send en mail til gha@argentum.no for forespørsel om billett (begrenset antall). Merk at frist for påmelding er 2. mai.

Du finner mer informasjon og fullt program på Festspillene sine hjemmesider.

Vi gleder oss!