Argentum-konferanse i Tromsø

Tirsdag 5. november inviterer vi til en konferanse i Tromsø, hvor vi spør hva som skal til for å få flere kvinnelige investorer og gründere i Norge.

Norge er et av verdens mest likestilte land. Likevel oppleves deler av næringslivet som lite mangfoldig. Kun en femtedel av nye aksjeselskaper i Norge har kvinnelig gründer, ifølge SSB. Og regjeringens ferske handlingsplan viste at to tredjedel av alle gründere er menn, mens det for hver kvinne som har fått investeringer fra finansieringskilder som såkornfond eller venturekapitalfond er 25 menn i samme situasjon.

Dette ønsker Argentum å gjøre noe med, og derfor arrangerer vi en konferanse i Tromsø sammen med Start UiT og Nord Kapitalforvaltning som setter søkelys på hvordan vi kan flere kvinner i tidligfasemiljøet i Norge. Her får du høre personlige historier fra noen av landets råeste gründere og investorer, før vi avrunder med en paneldebatt der vi stiller spørsmålet om hvordan vi får flere kvinner inn i bransjen. Etter den faglige delen inviterer vi til mingling med servering og konsert med en lokal artist.

Hvor og når:
  • Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, 9008 Tromsø
  • Tirsdag 5. november 2019, kl. 17.00-20.00
  • Meld deg på her: Påmeldingslenke (NB! Begrenset antall plasser)

Program:

16.30: Registrering åpner, lett servering

17.00: Joachim Høegh-Krohn og Ellen Amalie Vold, administrerende direktør og fung. kommunikasjonsdirektør i Argentum
17.15: Agnes Árnadóttir, gründer og daglig leder i Brim Explorer som bygger elektriske turistskip
17.30: Trude Wester, gründer og administrerende direktør i omsorgsselskapet Helsepartner Nord-Norge
17.45: Sophie Wiik, gründer av restemattjenesten Too Good To Go i Norge og investor i klesdelingsplattformen Fjong

18.00: Pause

18.15: Panelsamtale med Agnes Árnadóttir, Trude Wester, Sophie Wiik, Marlene Bråthen (varaordfører i Tromsø for Sp) og Mina Taaje (bachelorstudent i lederskap, innovasjon og marked ved UiT, kommunikasjonsansvarlig i Start UiT). Ellen Amalie Vold i Argentum modererer samtalen.

19.00: Mingling, bevertning og konsert med A Million Pineapples

20.00: Avslutning