Argentum-konferanse i Trondheim

Tirsdag 12. november inviterer vi til en konferanse i Trondheim, hvor vi spør hva som skal til for å få flere kvinnelige investorer og gründere i Norge.

Norge er et av verdens mest likestilte land. Likevel oppleves deler av næringslivet som lite mangfoldig. Kun en femtedel av nye aksjeselskaper i Norge har kvinnelig gründer, ifølge SSB. Og regjeringens ferske handlingsplan viste at to tredjedel av alle gründere er menn, mens det for hver kvinne som har fått investeringer fra finansieringskilder som såkornfond eller venturekapitalfond er 25 menn i samme situasjon.

Dette ønsker Argentum å gjøre noe med, og derfor arrangerer vi en konferanse i Trondheim sammen med NTNU, Viking Ventures og Connect Trøndelag som setter søkelys på hvordan vi kan flere kvinner i tidligfasemiljøet i Norge. Her får du høre personlige historier fra noen av landets råeste gründere og investorer, før vi avrunder med en paneldebatt der vi stiller spørsmålet om hvordan vi får flere kvinner inn i bransjen. Etter den faglige delen inviterer vi til mingling med servering og konsert med en lokal artist.

Hvor og når:
  • Rockheim, Brattørkaia 14, 7010 Trondheim
  • Tirsdag 12. november 2019, kl. 17.00-20.00
  • Meld deg på her: Påmeldingslenke (NB! Begrenset antall plasser)

Program:

16.30: Registrering åpner, lett servering

17.00: Joachim Høegh-Krohn og Ellen Amalie Vold, administrerende direktør og fung. kommunikasjonsdirektør i Argentum
17.15: Marit Rødevand, gründer og daglig leder i Strise som bruker kunstig intelligens for å forstå tekstdata
17.30: Elina Willert, senior prosjektleder i Sintef Ocean og medgründer av Playpulse, et selskap som utvikler spinningsykler med innebygd dataspill
17.45: Jael Hjerpbakk Gerhardsen, talent manager i investeringsselskapet Viking Venture

18.00: Pause

18.15: Panelsamtale med Marit Rødevand, Elina Willert, Jael Hjerpbakk Gerhardsen, Thea Møllerhaug Lunde (NTNU-student) og Mona Berger (varaordfører i Trondheim for Sosialistisk Venstreparti)
Ellen Amalie Vold i Argentum modererer samtalen

19.00: Mingling, omvisning på Rockheim, bevertning og konsert med Rønning/Åse duo

20.15: Avslutning