Oslo Innovation Week 2020: Skalering av norsk hav- og energiteknologi

Under årets digitale utgave av Oslo Innovation Week stod Argentum bak et arrangement om skalering av selskaper innen hav- og energiteknologi.

Joachim Høegh-Krohn, administrerende direktør i Argentum, satte i sin introduksjon søkelyset på aktive eierfonds rolle i å skalere norske selskaper innen energisektoren og maritim sektor.

– Mange av selskapene i porteføljen vår har ideene, løsningene og teknologien for å løse utfordringene vi står overfor i dag og i fremtiden. Disse selskapene har potensial til å erobre det norske markedet, og noen av dem er allerede markedsledere her hjemme. Med aktive eierfond ombord kan de få ut potensialet sitt og vinne nye markeder. De kan bli internasjonale vinnere også, sa Høegh Krohn.

Deltakerne i panelet var Gunnar Birkeland fra Unitech Energy, Gareth Burns fra Equinor Venture, Kaare Helle fra DNV GL, Trine Loe fra DNB og Astrid Skarheim Onsum fra Aker Offshore Wind. Moderator var Dilek Ayhan fra Handelshøyskolen BI.

Argentum var vert for økten sammen med BI og Oslo Business Region. Du kan se et opptak av arrangementet her.