Bildeler.no i kraftig vekst med Verdane og Argentum blant investorene

Argentums siste markedsanalyse er sitert av Finansavisen i forbindelse med en sak om Bildeler.no. Argentum er investert i Bildeler.no via sin investering i et av fondene til Verdane. Du kan lese reportasjen ved å trykke på bildet under.

I analysen skriver vi at nordisk teknologis tiltrekningskraft, til tross for lavere aktivitet innenfor aktive eierskapsfond generelt, har holdt seg gjennom koronakrisen. Særlig populære var digitale plattformer, samt utdannings- og helseteknologi. Bildeler.no er et av selskapene som faller inn under denne trenden, med god vekst i 2020.

Les mer om nedgangen i oppkjøpsbransjen, hvilke investeringer og salg som stikker seg ut, hvordan det står til med kapitalinnhenting og mye mer i den fullstendige analysen vår her.

Les hele saken ved å trykke på bildet under.