She Innovates 2021: Argentum på scenen med Voi og Askeladden

Fra Argentum stilte Oda Elisabeth Knudsen, Senior Associate på investeringsteamet. Foto: Skjermdump

She Innovates 2021 gikk av stabelen i Grieghallen i Bergen, 17. mars. Gjennom kvelden entret kvinner med ulik bakgrunn fra næringslivet og gründermiljøet scenen for å holde inspirerende foredrag om innovasjon og entreprenørskap.

Grunnet smittevernregler ble årets konferanse arrangert digitalt, men det ble ikke spart på kruttet av den grunn. Konferansen satte søkelys på innovasjon og likestilling, med bidrag fra blant andre Christina Moe Gjerde i Voi, Linn Nærup Børke i Askeladden og Anita Krohn Traaseth.

Fra Argentum stilte Oda Elisabeth Knudsen, Senior Associate på investeringsteamet. Knudsen fortalte om private equity-modellen, hvordan Argentum bidrar til vekst og verdiskaping, i tillegg til å vise de ulike stadiene av oppstartsfinansiering.

Argentum er stolt sponsor av She Innovates og ønsker å gi honnør til Start NHH for en vellykket gjennomføring under krevende forhold.

Se konferansen i opptak her.