Eget PE-hjørne under NHHs karrieredag

Under karrieredagen ved NHH den 9. september samlet PE-bransjen seg. I tillegg til Argentum og NVCA (Norges Venturekapitalforening), var også Altor, Norvestor, Level20 og Summa Equity representert. Foto: Elise Fischer

Sammen med NVCA og andre aktive eierfond skapte Argentum et PE-hjørne på årets karrieredag. Der kunne studenter bli bedre kjent med bransjen og få tips til jobbsøknaden.

Andreas Falk-Pedersen representerte investeringsteamet og Linda Lein corporate affairs-avdelingen til Argentum.

Etter ett år med koronapause var det endelig duket for å møte økonomistudentene ved NHH igjen. Flere interesserte studenter benyttet anledningen til å stille spørsmål og kom innom standen vår. Mange var interessert i å lære mer om internship og andre program for nyutdannede.

Argentum har både internship (sommervikarprogram) og analytikerprogram hvor vi rekrutterer blant annet studenter og nyutdannede fra Norges handelshøyskole. Les mer om søknadsfrist og kvalifikasjonene til programmene her.

Karrieredagene er den største av sitt slag for økonomer i Norge, og har lang tradisjon for å være en møteplass mellom økonomistudentene og mulige fremtidige arbeidsgivere.