Imponert over elevenes skaperkraft og forretningssans i Ungt Entreprenørskaps «Syretest»

Karoline Melingen (t.h.) var jurymedlem under årets «Syretest» som Ungt Entreprenørskap Vestland arrangerer. Foto: Ungt Entreprenørskap Vestland

27. oktober var Karoline Melingen fra investeringsteamet i Argentum jurymedlem på Ungt Entreprenørskap Vestland sin «Syretest».

– Ungt Entreprenørskap er en glimrende arena for elever å vise frem sin skaperkraft. Jeg er imponert over elevene sin forretningssans og ikke minst fokus på bærekraft, sier Melingen

Syretest gir alle ungdomsbedrifter i Vestland muligheter til å møte næringslivsaktører for å teste sine forretningsideer. På arrangementet møter ungdomsbedriftene representanter fra lokalt arbeids- og næringsliv, og får god rådgivning til videre arbeid frem mot et fylkesmesterskap. I år ble syretesten gjennomført fra tre ulike studio på Vestlandet – Bergen, Sunnhordland og Førde.

Ungt Entreprenørskap er en landsomfattende, ideell organisasjon som i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og ungdoms kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. Organisasjonen arbeider for å skape en kultur for entreprenørskap i skolen og for å få elever til å tenke nytt og til skape verdier.

Argentum er stolt av å få være med og bidra.