Argentum støtter SHE Innovates og Women’s Finance Day

Karoline Melingen (midten) og Oda Elisabeth Knudsen jobber på investeringsteamet til Argentum. Foto: Ilja C. Hendel

I anledning kvinnedagen ønsker vi i Argentum å sette søkelys på at vi ønsker å flere kvinner til finansbransjen. Vi håper å lokke til oss så mange som mulig i samarbeid med de to NHH-initiativene SHE Innovates og Women’s Finance Day.

Argentum har i flere år vært stolt sponsor for SHE Innovates som arrangeres av Start NHH. Årets utgave går av stabelen torsdag 24. mars på Grand Hotel Terminus i Bergen. Her skal vår egen Oda Elisabeth Knudsen snakke om aktive eierfond i en live-innspilling av podcasten «Unotert» med Ellen Amalie Vold i Norsk Venturekapitalforening (NVCA) og Hilde Støle Pettersen i Momentum. Meld deg på her.

Fredag 25. mars er det Women’s Finance Day som vi håper skal inspirere kvinnelige NHH-studenter med interesse for finans. Her inviterer Oda Elisabeth Knudsen og Karoline Melingen til spennende workshop med en vaskeekte investeringscase fra sine jobber i Argentums investeringsavdeling. Du har også muligheten til å møte oss på stand i løpet av dagen.