Joachim Høegh-Krohn vil forlate Argentum

Joachim Høegh-Krohn

Joachim Høegh-Krohn, administrerende direktør i Argentum. Foto: Ilja C. Hendel

Joachim Høegh-Krohn som har ledet Argentum siden 2006, har bestemt seg for å slutte i Argentum for å bli partner i Idun Vesta, en nysatsing for investeringer innen ulike aktivaklasser.

– Jeg har meddelt styret om at jeg sier opp min stilling for å gå inn i partnerskap med Jan Olav Jørgensen og Bjørn Østbø i Idun Vesta i deres satsning på investering innen aksjer og andre aktivaklasser. Jeg er stolt over resultatene og teamet til Argentum. Jeg vil takke dyktige kollegaer som har bidratt til å gjøre Argentum til en vellykket investering for staten og for våre mange kunder i våre årgangsfond, sier Joachim Høegh-Krohn.

– Joachim Høegh-Krohn har gjort en svært god jobb for Argentum og staten som eier. I hans tid som leder av selskapet har Argentums verdiskaping vært på over 14 milliarder kroner, tilsvarende 16 prosent i gjennomsnitt over en periode på 16 år. Vi er takknemlige for den innsatsen han har lagt ned, og ønsker ham lykke til i sin nye rolle når den tid kommer, sier Kjell Martin Grimeland, styreleder i Argentum Fondsinvesteringer AS.

Joachim Høegh-Krohn vil fortsette i stillingen i oppsigelsestiden. Han vil selge aksjene sine i Bradbenken Partner når han forlater Argentum.

Kontaktperson: Marius Parmann, kommunikasjonssjef (konst) i Argentum Asset Management, telefon 920 62 342.