Jobb med oss

Argentum tilbyr et utviklende arbeidsmiljø med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver til konkurransedyktige betingelser. Som ansatt i Argentum blir du en del av det ledende miljøet for investeringer i nordiske private equity fond.

Sommervikarprogram

Sommervikarprogrammet i vårt investeringsteam er åpent for deg som har påbegynt økonomisk utdannelse og fullført bachelorgrad. Du vil få sjansen til å vurdere investeringsmuligheter, følge opp fond i eksisterende portefølje og utarbeide analyser av private equity-markedet i Nord-Europa. Arbeidsstedet vil være Argentums hovedkontor i Bergen.

Vi ansetter sommervikarer og nyutdannede hvert år.

Søk på stillingen ved å sende søknad, karakterutskrift og cv til stilling(at)argentum.no.

Søknadsfrist: 20. september hvert år


Analytikerprogram

Vi er alltid på utkikk etter dyktige kollegaer til vårt investeringsteam i Bergen. Kompetanseutvikling er viktig i Argentum, og du vil både få intern opplæring og delta på internasjonale kurs. Analytikerprogrammet er åpent for deg som er nyutdannet og for kandidater med inntil fire års arbeidserfaring.

Søk på stillingen ved å sende søknad, karakterutskrift og cv til stilling(at)argentum.no.

Søknadsfrist: 20. september hvert år (rullerende opptak fra 1. september)

Mer erfarne kandidater oppfordres til å sende inn søknad og cv til stilling(at)argentum.no.

 

Ved å sende en søknad til Argentum Asset Management AS, godkjenner du at de innsendte personopplysningene registreres og behandles for rekrutteringsformål. Les mer om våre retningslinjer for behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring.