Jobb med oss

Argentum tilbyr et utviklende arbeidsmiljø med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver til konkurransedyktige betingelser. Som ansatt i Argentum blir du en del av det ledende miljøet med fokus på investeringer i private equity fond Nord-Europa.

Sommervikarprogram

Sommervikarprogrammet på vårt investeringsteam er åpent for deg som har påbegynt en masterutdannelse i finans/økonomi og som har fullført bachelorgrad. Du vil få sjansen til å vurdere investeringsmuligheter, følge opp fond i eksisterende portefølje og utarbeide analyser av private equity-markedet i Nord-Europa. Arbeidsstedet vil være Argentums hovedkontor i Bergen.

Vi ansetter sommervikarer hvert år. Søk på stillingen ved å sende søknad, karakterutskrift og cv til stilling(at)argentum.no.

Årets søknadsfrist er passert.


Analytikerprogram

Vi er alltid på utkikk etter dyktige kollegaer til vårt investeringsteam i Bergen. Kompetanseutvikling er viktig i Argentum, og du vil både få intern opplæring og delta på internasjonale kurs. Analytikerprogrammet er åpent for deg som har (eller snart vil ha) en fullført masterutdannelse innen finans/økonomi, og for kandidater med inntil fire års arbeidserfaring.

Interesserte søkere kan sende søknad, karakterutskrift og cv til stilling(at)argentum.no.

Søknadsfrist: Annonser legges som regel ut på Finn.no. For tiden ligger det ikke noen annonser ute, men interesserte kandidater kan sende søknad til stilling(at)argentum.no. Søknadene vil vurderes fortløpende.

Mer erfarne kandidater oppfordres til å sende inn søknad og cv til stilling(at)argentum.no.

 

Ved å sende en søknad til Argentum Asset Management AS, godkjenner du at de innsendte personopplysningene registreres og behandles for rekrutteringsformål. Les mer om våre retningslinjer for behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring.