FA: Staten flyr høyt på private equity-investeringer

Til tross for et turbulent år i finansmarkedene, fortsetter Argentum å levere gode resultater, skrev Finansavisen i går. 2022 var generelt preget av et høyt realisasjonsnivå i Argentums portefølje og overskuddet endte på 1,2 milliarder kroner.

– I et år preget av økt usikkerhet i finansmarkedene, fortsetter private equity å stå seg godt. Argentum fortsetter å levere svært gode resultater, som gir avkastning og utbytte til staten som er selskapets eier, sier adm. direktør Espen Langeland i Argentum.

Nå er Espen Langeland ansatt som adm. direktør i selskapet, etter å ha fungert som konstituert administrerende direktør fra høsten 2022. Langeland har lang erfaring fra Argentum, og kom fra stillingen som leder for Argentums investeringer i førstehåndsmarkedet.

– Styret er meget tilfreds med hvordan Argentum under Espen Langelands ledelse som konstituert administrerende direktør har utviklet selskapet. Han har vært i selskapet i over 20 år og sammen med resten av teamets erfaring er denne kjennskapen og tilliten i markedet avgjørende for muligheten til å fortsette å levere gode resultater, sier styreleder Bjørn Erik Næss.

Du kan lese hele artikkelen i Finansavisen her.