Personvern

Vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter. Informasjonen vi samler inn i forbindelse med våre nyhetsbrev, rekrutteringsprosesser og påmelding på arrangementer er basert på frivillig samtykke. Våre nettsider bruker informasjonskapsler.

Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtaler og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet. Vi har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

Under kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler om deg og hvordan vi bruker den.

Nyhetsbrev

Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post og tjenesten forutsetter registrering av brukerens e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til utsendelse av nyhetsbrev. Det er bare vi som har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av nyhetsvarselet ved å sende en e-post til argentumnett@argentum.no. Informasjon om brukere som melder seg av nyhetsbrevet vil bli slettet.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet godtar du at Argentum lagrer informasjon om deg, som for eksempel din e-postadresse, hos vår nyhetsvarselleverandør MailChimp.

Mailchimps personvernerklæring

Påmelding til arrangementer

Ved påmeldinger til eventuelle arrangementer vil vi lagre for eksempel navn og kontaktinformasjon til den som melder seg på. Formålet med behandlingen er å administrere påmelding og deltakelse. Vi bruker plattformen Eventbrite for registrering av påmeldinger. Ved å melde deg på våre arrangementer godtar du at Argentum lagrer informasjonen du oppgir på Eventbrite sine servere.

Eventbrite’s  retningslinjer for personvern

Behandling av søknader

Argentum har utarbeidet egne personvernretningslinjer for behandling av jobbsøknader i vårt rekrutteringssystem, Teamtailor. Se personvernserklæring her.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysninger vi har samlet om deg. Du har også rett til å kreve at personopplysninger om deg blir slettet.

Du finner mer informasjon om innholdet i disse rettighetene og når disse kan påberopes på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Eventuelle spørsmål om personvern kan sendes til personvern@argentum.no.