Argentum på Women’s Finance Day

Forrige uke hadde Argentum gleden av å delta på Women’s finance Day på Norges Handelshøyskole (NHH). Formålet med arrangementet er å informere og inspirere kvinnelige studenter til å se hvilke muligheter som finnes innen finans.

Første del av arrangementet var en workshop, som Argentum allerede avholdt i februar med cirka 30 kvinnelige NHH-studenter. Der fikk de en presentasjon av Argentum, av vår investeringsstrategi og hva Argentum ser på når vi vurderer ulike investeringsmuligheter. Studentene fikk deretter selv muligheten til å vurdere to ulike fondsforvaltere, og avgjøre hvem de ville investert i. Studentene viste stort engasjement og hadde kloke refleksjoner rundt hvilke investering de ville valgt.

På stand sist uke snakket vi med mange studenter som var interessert i å lære mer om private equity bransjen. Vi diskuterte hvordan det er å jobbe hos Argentum, hvilke ferdigheter og egenskaper vi ser etter hos våre ansatte, og hvilke karriereveier som er tilgjengelige. Vi satt pris på alle som besøkte oss på stand, og vi håper vi inspirerte noen av dem til å vurdere en karriere innen private equity.

Ett av spørsmålene som stadig gikk igjen, var om Argentum tilbyr internship – det gjør vi!
Følg med på karrieresiden vår, der legger vi ut stillingsannonser fortløpende.

Tusen takk til NHH og arrangørene av Women’s Finance Day for at dere tar initiativ til, og arrangerer denne dagen. Vi er stolte over å kunne delta på initiativ som fremmer mangfold i bransjen!