Personvern

Vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter. Informasjonen vi samler inn i forbindelse med våre nyhetsbrev, rekrutteringsprosesser og påmelding på arrangementer er basert på frivillig samtykke. Våre nettsider bruker informasjonskapsler.

Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtaler og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet. Vi har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

Under kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler om deg og hvordan vi bruker den.

 

Nyhetsbrev

Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post og tjenesten forutsetter registrering av brukerens e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til utsendelse av nyhetsbrev. Det er bare vi som har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av nyhetsvarselet ved å sende en e-post til argentumnett@argentum.no. Informasjon om brukere som melder seg av nyhetsbrevet vil bli slettet.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet godtar du at Argentum lagrer informasjon om deg, som for eksempel din e-postadresse, hos vår nyhetsvarselleverandør MailChimp.

Mailchimps personvernerklæring

 

Påmelding til arrangementer

Ved påmeldinger til eventuelle arrangementer vil vi lagre for eksempel navn og kontaktinformasjon til den som melder seg på. Formålet med behandlingen er å administrere påmelding og deltakelse. Vi bruker plattformen Eventbrite for registrering av påmeldinger. Ved å melde deg på våre arrangementer godtar du at Argentum lagrer informasjonen du oppgir på Eventbrite sine servere.

Eventbrite’s  retningslinjer for personvern

 

Behandling av søknader

Ved å sende en søknad til oss godkjenner du at de innsendte personopplysningene registreres og behandles for rekrutteringsformål. Opplysningene som lagres vil behandles internt av de som er involvert i rekrutteringsprosessen og vil ikke deles med tredjepart. Du har rett til innsyn i de personopplysningene som er registrert om deg. Om du vil endre eller fjerne opplysninger kan du sende en e-post til stilling@argentum.no.

Ved mottak av åpne søknader vil opplysningene slettes innen seks måneder dersom kandidaten ikke er aktuell for en videre prosess. Deretter må kandidaten sende en ny søknad for å vurderes til eventuelt fremtidige stillinger. Ved søknader på utlyste stillinger vil personopplysninger slettes etter at søknadsfristen er utløpt eller når kandidater ikke lenger er aktuelle for stillinger.

 

Nettstatistikk og bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler, eller cookies, brukes på vår nettside til å samle statistikk om bruken av siden. Til å samle inn statistikk, benyttes statistikkverktøyet Google Analytics. Mottatte opplysninger er underlagt Googles regler for personvern. Formålet med denne innsamlingen er å utarbeide statistikk som vi bruker til å utvikle og forbedre informasjonen på sidene.

Når du besøker nettsidene til Argentum, registreres IP-adressen din. IP-adressen din anonymiseres automatisk før den sendes til Google, og det er derfor ikke mulig å knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Oversikt over informasjonskapsler vi bruker på https://argentum.no:

  • _ga – Benyttes til å skille mellom brukere. Utløpstid 2 år.
  • _gid – Benyttes til å skille mellom brukere. Utløpstid 24 timer.
  • _gat – Benyttes til å vurdere forespørselsrate. Utløpstid 10 minutter
  • pll_language – Benyttes til å lagre valgt språk. Utløpstid 2 år.
  • _cfduid – Benyttes for å identifisere pålitelig webtrafikk. Den lagrer ingen personlig identifiserbar informasjon.

 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysninger vi har samlet om deg. Du har også rett til å kreve at personopplysninger om deg blir slettet.

Du finner mer informasjon om innholdet i disse rettighetene og når disse kan påberopes på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Eventuelle spørsmål om personvern kan sendes til personvern@argentum.no.